Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ЦЕНИ ЗИМА 2024Г.
ЗА ДРУЖЕСТВОТО

Фирма "Био Плам" е създадена през 2007 г., с идеята и амбицията да популяризира, предлага и доставя твърди биогорива за отопление от растителна биомаса - дървесни брикети и пелети. Основната дейност е ситуирана в гр. София

Основни принципи и политика на фирмата са качествени и разнообразни продукти за отопление от различни видове, както и качествено и коректно обслужване на клиентите. За тази цел подбираме производители чийто продукти дистрибутираме и се стараем да имаме гъвкава ценова политика и работно време.

Екобрикети

Екобрикетите са подходящи за горене в обикновени камини и печки на твърдо гориво. Могат да се използват като самостоятелно гориво, както и комбинирано с дърва /особено ако са влажни или мокри/.

Пелети

Пелетите могат да се използват само в специално произведени за тях отоплителни уреди - пелетни печки, горелки и камини.

Мнозина потребители вече познават и използват екобрикетите и пелетите, на всички останали предлагаме да обмислят, проучат и  реализират тази идея.



Уважаеми клиенти,

ЗА ДА СЕ СДОБИЕТЕ С НАШИТЕ ПРОДУКТИ:

1. ЧРЕЗ ДОСТАВКА ДО ВАШ АДРЕС - с наш транспорт, разбира се предварително записана на тел. 0886 02 02 04

2. ОТ МЯСТО НА ДРЕБНО (ЗА БРИКЕТИ) - от обект партньорски - склад за дърва за огрев на адрес бул. „Св. Климент Охридски”, 67 (пътя от кръговото на ИКЕА в посока Дървеница - в.з. Малинова долина), ЕТ Иван Темелков

3. ОТ МЯСТО НА ЕДРО И ДРЕБНО - от обект - НАШ СКЛАД БЕЗ РЕДОВНО РАБОТНО ВРЕМЕ, находящ се на изхода на гр. София, в посока Пловдив, (вход след полицейската караулка). МОЛЯ ОБАДАТЕ СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО!



BLGdesign.com Начало | Биогорива | Цени услуги | Цени продукти | Магазини | Контакти